Lijstenmakerij

Onze lijstenmakerij beschikt over een grote collectie lijsten. Profielen in hout en aluminium zowel klassiek als modern. Klik hier voor de hele collectie lijsten.


Bij Baspartout:
Exclusief lijstwerk groot assortiment handgemaakte ornament lijsten met of zonder inleglijst. Ook moderne lijsten waarvan de hoeken naadloos zijn gestopt, voordat de kleur wordt aangebracht. Er is een keuze uit diverse passe-partouts bv linnen, suède, met of zonder motief of een van de 200 kleuren. Alles wordt zuurvrij en conserverend ingelijst in eigen inlijst atelier. Voor glas zijn er veel mogelijkheden. Helder, ontspiegeld, UV-werend en museumglas. Na jaren ervaring kunnen wij u deskundig advies geven bij het inlijsten van het meegebrachte werk.

Ons motto “niets is te gek om in te lijsten van reproducties, zeefdrukken, foto’s tot insecten, baby pakjes, schoenen het maakt ons niet uit wij lijsten het in”

Tevens kunnen wij voor u:   Opspannen & inlijsten van doeken, borduurwerken, batik, wandkleden

Opplakken & inlijsten van foto’s
Passe-partouts snijden op maat
Glas snijden op maat

 

Kom vrijblijvend bij ons langs zodat wij u het juiste advies kunnen geven. De koffie staat klaar voor u!

ART & FRAME:
Baspartout is aangesloten bij branchevereniging Art & Frame. Het waarborg dat staat voor deskundig advies, service en kwaliteit.
Voor meer informatie van de website….