Uw winkelmandje 0 artikelel € 0,00

Baspartout is een verkoop / afhaal punt van Fotogeschenk.nl. Uw foto op canvas, plexiglas, hout of liever aluminium? Klik dan hier.

Lijstenmakerij

Onze lijstenmakerij beschikt over een grote collectie lijsten. Profielen in hout en aluminium zowel klassiek als modern. Klik hier voor de gehele collectie lijsten.

Bij Baspartout:
Exclusief lijstwerk groot assortiment handgemaakte ornament lijsten met of zonder inleglijst. Ook moderne lijsten waarvan de hoeken naadloos zijn gestopt, voordat de kleur wordt aangebracht.
Er is een keuze uit diverse passé-partouts bv linnen, suède, met of zonder motief of een van de 200 kleuren. Alles wordt zuurvrij en conserverend ingelijst in eigen inlijst atelier. Voor glas zijn er veel mogelijkheden. Helder, ontspiegeld, uv-werend en museumglas. Na jaren ervaring kunnen wij u deskundig advies geven bij het inlijsten van het meegebrachte werk.
Ons motto is: niets is te gek om in te lijsten van reproductie, foto’s tot insecten, babypakjes, schoenen het maakt ons niet uit wij lijsten het in.

Tevens kunnen wij voor u:
Opplakken & inlijsten van foto's
Passepartouts snijden op maat
Glas snijden op maat


ART & FRAME:
Baspartout is aangesloten bij de branchevereniging Art & Frame. Het waarborg dat staat voor deskundig advies, service en kwaliteit.
Voor meer informatie bezoekt u dan de website….