Uw winkelmandje 0 artikelel € 0,00

Baspartout is een verkoop / afhaal punt van Fotogeschenk.nl. Uw foto op canvas, plexiglas, hout of liever aluminium? Klik dan hier.

Zeer gewaardeerde klant,

Wij als Baspartout willen graag iets met u delen.

Vanaf april 2008 zijn wij begonnen met het verkopen van kunstenaars benodigdheden, wij hebben ruim 10 jaar lang ons ziel en zaligheid er in gelegd. En met veel plezier klanten geholpen en geadviseerd.Echter ligt ons hart bij het maken van lijsten, het uitzoeken, adviseren en uit uitvoeren voor het hetgene wat ingelijst word.

Wat het ook is....ons motto is: Niks is te gek om in te lijsten.  Daar hebben wij ontzettend veel plezier in halen daar veel energie uit.

 Dus de keuze die we gemaakt hebben ging niet over 1 nacht ijs! Maar we hebben ons hart gevolgd.

Omdat onze kracht ligt bij het lijsten maken, waar we nog steeds in groeien, is er helaas geen plek meer voor ons om de verkoop van de kunstenaarsbenodigdheden voort te zetten. Dat is ook 1 van de redenen dat wij het assortiment de laatste 2 jaar niet uitgebreid hebben terwijl er veel behoefte aan is in Amersfoort en omstreken. Maar wij hielden het bewust klein, het past gewoon weliswaar niet meer.

En dan ineens komt er wat op je pad!

Iemand die geïnteresseerd is in de overname van de kunstenaars benodigdheden maar zou het dan graag binnen twee weken in huis willen hebben. Dus u snapt Bas en ik moesten even schakelen want deze hadden we niet zien aankomen. En emotioneel gezien is was het toch ook even een dingetje.De knoop is doorgehakt, en een klant zei gisteren week toen ik het vertelde “je krijgt helemaal glimmende oogjes, dus de keuze die jullie gemaakt hebben is meer dan goed”

Bas en ik gaan doen waar ons hart ligt!

Maar er is goed nieuws!!!!!

De gehele collectie word voortgezet door Schmidt & Koelewijn, kolkplein 6 te Bunschoten. Zij zullen ter zijnde tijd uitbreiden met het assortiment, wat wij alleen maar stimuleren omdat er behoefte aan is. Voor u als klant veranderd er weinig, De collectie word voortgezet door een enthousiaste dame die u te woord staat, en elke werkdag geopend is!

Dit alles gaat deze week van start.....

Maandag 10 september begint de verhuizing met een uitloop tot donderdag. U zult dan ook deze week zo goed als geen materialen bij ons kunnen halen vanwege de verhuizing.

Vrijdag 14 september begint de kunstroute in Bunschoten Spakenburg en Schmidt & Koelewijn zal dan de reeds bestaande winkel hebben uitgebreid met de kunstenaarsbenodigdheden. De winkel is gevestigd aan kolkplein 6 te Bunschoten.

Maar wij lopen niet weg! Wij als Baspartout blijven bestaan maar dan zoals we in 1999 begonnen zijn. Het maken van lijsten, en alles wat er bij komt kijken. Wij zien u graag terug in onze winkel u bent ten alle tijden van harte welkom om wat voor reden dan ook! De koffie staat klaar.

Bas & ik willen u allen hartelijke bedanken voor alles! De gespreken, het enthousiasme, de gezelligheid!

Met een kunstzinnige groet,

Bas & Jacqueline